Conferința Eat Smart aduce în prim plan provocările și soluțiile pentru sectorul agricol din România în contextul obiectivelor europene de mediu și climă, precum și promovarea unei agriculturi durabile și responsabile.
Dezbaterea va fi susținută de reprezentanți ai autorităților și asociaților de profil, producători, retaileri și alți stakeholderi din domeniu.
Conferința își propune să analizeze și să dezbată măsurile pe care România le poate adopta pentru a îmbunătăți lanțul de aprovizionare din agricultură. Se va discuta despre directiva europeana From Farm to Fork și implemenatrea acesteia precum și despre lanțurile de aprovizionare scurtă.
Totodata, se va pune un accent deosebit pe obiectivele Pactului Verde European și modul în care PAC poate contribui la realizarea acestora. Se vor discuta aspectele legate de agricultura neutră climatic, inclusiv măsurile ecologice, dezvoltarea rurală și fondurile alocate pentru a atinge aceste obiective.
Reducerea Risipei Alimentare va fi de asemenea un subiect de interes în cadrul conferinței: se va discuta despre măsurile de conștientizare a populației, inițiativele și reglementările care pot facilita donațiile de alimente comestibile și transformarea deșeurilor alimentare în produse valorificabile, astfel încât să nu mai pierdem resurse valoroase. Tehnologia și aplicațiile mobile precum și campaniile dezvoltate de către retail, care pot educa consumatorul final, sunt de asemenea un subiect de discuție.
Vicepreședinte AFM
Sales and Operational Manager Renovatio Mobility
Președinte C.T.A.T.U Municipiul București
CEO Adrem și Președinte al Centrului Român al Energiei
CEO Flash Lighting Service
CSR & Sustainability Manager Raiffeisen Bank România
Ministrul mediului, apelor și pădurilor
Director Tehnic și Performanță Veolia România
parteneri
parteneri media
© 2007 – 2024 CGR – Conferințele Green Report. | Toate drepturile rezervate | Designed by Bell Studio