Eat Smart. Eat Local. Cât producem și consumăm local & combaterea risipei de hrană

DATA: 06 November
ORA: 10:00

Share

Despre conferință

Lanțurile scurte de aprovizionare și reducerea risipei alimentare sunt esențiale pentru un sistem alimentar sustenabil. Totodata sustenabilitatea trebuie înțeleasă de către producători din perspectiva rentabilității. Conferința va analiza soluțiile pentru creșterea consumului de produse locale și reducerea pierderilor de alimente, precum și modele de creștere a rentabilității producției prin atingerea obiectivelor de sustenabilitate de mediu.

Obiective:

  • Impactul lanțurilor scurte de aprovizionare asupra economiei locale
  • Tehnolohii și politici pentru transformarea sustebabilității în rentabilitatea pentru producători
  • Tehnologii și politici pentru reducerea risipei alimentare
  • Cum pot consumatorii și retailerii contribui la un sistem alimentar mai sustenabil?

Înscrie-te!

DATA: 06 November
ORA: 10:00

Share

parteneri

parteneri media